dimarts, 4 de juny del 2013
ESPINACS AMB PATATES
Comencem la setmana amb una recepta de verdures, per cert molt bona i sana!!
Aquesta és una recepta per fer a diari és ràpida i amb ingredients bàsics de la nostra dieta mediterrània.
Font: Revista Thermomix nº56
INGREDIENTS:
2 grans d'all
30 gr d'oli d'oliva extra verge
250 gr de patates tallades a daus
30 gr de panses
300 gr d'espinacs
5 gr de mantega
1 pastilla de caldo
pebre negre
una mica de vinagre (opcional)
PREPARACIÓ:
1. Posem els alls al vas i els piquem 5 seg, velocitat 7. Amb l'espàtula fem baixar la resta d'ingredients del vas, afegim l'oli i sofregim 3 minuts, varoma, velocitat 1.
2. Col.loquem la papallona, incorporem les patates i les afoguem 10 minuts, varoma, gir esquerra, velocitat 1.
3. Afegim les panses, els espinacs, la mantega, la pastilla de caldo i el pebre. Programem 15 minuts, 100º, gir esquerra, velocitat 1. Quan acabi la cocció retirem la papallona i afegim el vinagre si és vol. Posem en una safata i servim.
BON PROFIT!
Nota: Els espinacs ocupen tot el volum del vas, però amb la cocció és van reduïnt.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Una manera estupenda de comenzar la semana y con una pinta deliciosa.
ResponEliminabesos
Si estan riquisimas!!
EliminaBona i sana, i feta amb la TMX poca feina... recepta perfecta!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
I tant Dolça poca feina i la cuina sempre neta i endreçada!
EliminaMuchas gracias Trini, ahora paso a por él!!
ResponElimina