dimarts, 4 de juny de 2013

ESPINACS AMB PATATES


Comencem la setmana amb una recepta de verdures, per cert molt bona i sana!!
Aquesta és una recepta per fer a diari és ràpida i amb ingredients bàsics de la nostra dieta mediterrània.
Font: Revista Thermomix nº56

INGREDIENTS:
2 grans d'all
30 gr d'oli d'oliva extra verge
250 gr de patates tallades a daus
30 gr de panses
300 gr d'espinacs
5 gr de mantega
1 pastilla de caldo
pebre negre
una mica de vinagre (opcional)

PREPARACIÓ:

1. Posem els alls al vas i els piquem 5 seg, velocitat 7. Amb l'espàtula fem baixar la resta d'ingredients del vas, afegim l'oli i sofregim 3 minuts, varoma, velocitat 1.

2. Col.loquem la papallona, incorporem les patates i les afoguem 10 minuts, varoma, gir esquerra, velocitat 1.

3. Afegim les panses, els espinacs, la mantega, la pastilla de caldo i el pebre. Programem 15 minuts, 100º, gir esquerra, velocitat 1. Quan acabi la cocció retirem la papallona i afegim  el vinagre si és vol. Posem en una safata i servim.

BON PROFIT!

Nota: Els espinacs ocupen tot el volum del vas, però amb la cocció és van reduïnt.

6 comentaris:

  1. Quiero entregarte el premio Indalo , después tu se lo puedes entregar a quien tú quieras eso si que cumpla los requisitos. Aquí te dejo el enlace para que lo recojas.
    http://cocina-trini.blogspot.com.es/2012/10/premio-indalo-de-bronce-indalo-de-plata.html

    ResponElimina
    Respostes
    1. Muchas gracias Trini, ahora paso a por él!!

      Elimina
  2. Una manera estupenda de comenzar la semana y con una pinta deliciosa.

    besos

    ResponElimina
  3. Bona i sana, i feta amb la TMX poca feina... recepta perfecta!

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
    Respostes
    1. I tant Dolça poca feina i la cuina sempre neta i endreçada!

      Elimina

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.