dimarts, 4 de juny del 2013

ESPINACS AMB PATATES


Comencem la setmana amb una recepta de verdures, per cert molt bona i sana!!
Aquesta és una recepta per fer a diari és ràpida i amb ingredients bàsics de la nostra dieta mediterrània.
Font: Revista Thermomix nº56

INGREDIENTS:
2 grans d'all
30 gr d'oli d'oliva extra verge
250 gr de patates tallades a daus
30 gr de panses
300 gr d'espinacs
5 gr de mantega
1 pastilla de caldo
pebre negre
una mica de vinagre (opcional)

PREPARACIÓ:

1. Posem els alls al vas i els piquem 5 seg, velocitat 7. Amb l'espàtula fem baixar la resta d'ingredients del vas, afegim l'oli i sofregim 3 minuts, varoma, velocitat 1.

2. Col.loquem la papallona, incorporem les patates i les afoguem 10 minuts, varoma, gir esquerra, velocitat 1.

3. Afegim les panses, els espinacs, la mantega, la pastilla de caldo i el pebre. Programem 15 minuts, 100º, gir esquerra, velocitat 1. Quan acabi la cocció retirem la papallona i afegim  el vinagre si és vol. Posem en una safata i servim.

BON PROFIT!

Nota: Els espinacs ocupen tot el volum del vas, però amb la cocció és van reduïnt.

5 comentaris:

  1. Una manera estupenda de comenzar la semana y con una pinta deliciosa.

    besos

    ResponElimina
  2. Bona i sana, i feta amb la TMX poca feina... recepta perfecta!

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
    Respostes
    1. I tant Dolça poca feina i la cuina sempre neta i endreçada!

      Elimina
  3. Muchas gracias Trini, ahora paso a por él!!

    ResponElimina

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.