divendres, 11 d’octubre del 2013

NATILLES

 
Hola!!
Us podeu creure que fa 6 anys que tinc la Thermomix i encara no havia preparat mai aquesta recepta :-(
Mira que tinc un munt de clientes que me'l han recomanat però és un postre que no tinc tirada a preparar  i sempre les acabo comprant al super. L'altre dia em quedaven un parell de litres de llet fresca que estaven a punt de caducar en vaig gastar un per fer iogurts però vaig pensar ara que faràs amb aquest altre litre, i pensant amb el què en podria fer se'm va encendre la bombeta de les natilles, aquella era l'ocasió perfecte per provar-les, per si a casa em deien mama són mes bones les del super em podia justificar amb la llet que em caducava :-). 
Quina sorpresa la meva al arribar el vespre a casa i veig la cara de felicitat de la Sandra que em ve a rebre amb un somriure d'orella a orella. -Mama les has fet tu aquestes natilles?? (Jo pensava dic la veritat o no jiji) li vaig respondre amb un si com aquell que no vol la cosa i automàticament la seva resposta -SON BONÍSSIMES!!! Amb aquestes que encara no poso un peu a la cuina i em surt la Xènia dient boníssimes ja pots fer-les sempre tu quina diferència amb les del super, aquestes són molt més bones!
O sigui que si teniu fills o no i voleu fer feliços als de casa feu natilles és un postre ràpid, econòmic i més sa que les comercials. La recepta del LLibre Imprescindible Amb Thermomix

INGREDIENTS:
600 gr de llet a temperatura ambient
3 ous
130 gr de sucre
1 culleradeta de sucre vainillat

PREPARACIÓ:

1. Posem tots els ingredients a dins del got i programem 8 minuts, 90º, velocitat 4. 


2. Quan acabi el temps programat si queda espuma sobre la superfície programem 2 minuts, 90º, velocitat 2. Si no n'hi ha programem 2 minuts, sense temperatura a velocitat 2. Inmediatament aboquem la mescla a dins dels recipients perquè si la deixem reposar a dins del vas se'ns tallarà.

BON PROFIT!! :-)

Nota: Per recuperar-les és fàcil afegim una mica de llet freda de la nevera i remenem uns segons a velocitat 4. Si utilitzeu els ingredients freds programarem 10 minuts enlloc de 8 min.


13 comentaris:

  1. Dema mateix les faig!! Tenen molt bona pinta!! Quina recepta mes encertada, facil,rapida i economica.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Així m'agrada MAite que t'animis a provar-les i no esperis tant com jo a fer-ho!

      Elimina
  2. Creo que soy de las poquísimas personas que no tienen TH, pero...bueno...quizá un año de estos me la compre, pero antes la K.A. :-D
    Esta crema está tan buena que es para comer una detrás de otra.
    Besitos

    ResponElimina
    Respostes
    1. Estan muy ricas Cristina y te queda la sartisfación de haberlas hecho tu misma. Por la Tmx no te preocupes todas las recetas pueden hacerse manualmente, te llevara un poquito mas de tiempo pero rica estara igual!

      Elimina
  3. Estic segura que han d'estar boníssimes, més bones que les de la botiga i més sanes, fet a casa sabem que hi fiquem! llàstima que no tinc th...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs si Eva són sanes i bones, no et preocupis si no tens la Tmx totes els receptes és poden fer manualment només que et portarà una mica mes de feina

      Elimina
  4. Noia, tu i jo tenim los mateixos pensaments!!!! Hem fet la coca de llavaneres i.....ahir vaig fer les natilles!!!! Jo fa 1 any i mig que tinc la Thermomix i les natilles les he fet moltes vegades....queden molt bones i agraden molt!!! La propera vegada que les facis, posa-hi un ou més, ja veuràs com milloren (ahir les vaig fer seguint aquest consell, de Velocidad Cuchara); també les pots fer amb llet semidesnatada (queden una mica més líquides, però igualment molt bones).
    Petonets i bon cap de setmana!!!
    Olga

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies pels teus consells Olga els tindré en compte!

      Elimina
  5. Fan molt bona cara ................ no m'estranya que a les teves filles els hi agradessin, lo casolà no te comparació amb lo industrial.
    Petons

    ResponElimina
  6. Hola Judith, que buena pinta tiene esa crema, y me encantó lo facil de la receta. voy a probar para el postre de hoy, besitos y que tengas muy buen fin de semana!!

    ResponElimina
  7. Delicioses!!!!
    Bona setmana, guapa!

    ResponElimina
  8. Que bones!! No hi ha res com un postre casolà, unes natilles fetes a casa és el millor! Un petonet

    ResponElimina
  9. Hola he provat de fer les natilles a la TH i se m'han tallat!!! Quina decepció. L'he tornada a fer per segon cop i m'ha sortit millor!!! A les meves nenes els hi ha encantat!!! Gràcies.

    ResponElimina

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.