Proveu-la perquè us sorprendrà!!
INGREDIENTS:
120 gr de ceba tallada a quarts
2 grans d'all
150 gr de pebrot verd
70 gr d'oli d'oliva
600 gr de xai (jo vaig posar espatlla tallada prima)
200 gr de botifarra
1 culleradeta de sal
pebre
1 fulla de llorer
500 gr d' aigua
600 gr de patates tallades a daus
30 gr d'arròs
PREPARACIÓ:
1. Posem la ceba, els alls, el pebrot juntament amb l'oli al vas i triturem 5 segons a velocitat 4. Tot seguit sofregirem 10 minuts, varoma, velocitat 1.
2. Afegirem el xai i programarem 4 minuts, varoma, gir esquerra, velocitat 1. Tot seguit incorporem la botifarra tallada a trossets, la sal el pebre, la fulla de llorer i l'aigua, programarem 10 minuts, varoma, gir esquerra, velocitat 1.
3. Ara posem les patates al recipient varoma i tapem, col.loquem sobre la màquina i programem 25 minuts, varoma, gir esquerra, velocitat cullera.
4. Quan acabi el temps retirem el varoma afegim l'arròs al vas i tornem a col.locar el varoma al seu lloc, programem 15 minuts, varoma, gir esquerra, velocitat cullera. Servim tot junt en una font de terrissa.
BON PROFIT!!
ha de ser molt bo aquest guisadet, i fet amb TMX, perfecte!!!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
si es boníssim, la veritat és que la foto no li fa justícia!
EliminaNoia, tu i jo devem estar connectades per algun altre sistema........El dilluns vam dinar un guisat semblant a aquest!!!! El faig molt semblant, com el feia la meva iaia Pura, de Montalbán (Teruel).
ResponEliminaAra ja tinc la recepta per fer-lo amb la Thermomix........moltes gràcies!!!
Petons,
Olga
De veritat Olga!! una altre coincidència??
EliminaJa podem anar a comprar loteria que aquest any ens tocarà!!