divendres, 18 d’octubre del 2013

SOPA MINESTRONE


El Circulo Whole Kitchen en la seva proposta salada per aquest mes d'octubre ens invita a preparar un clàssic de la cuina Italiana:  SOPA MINESTRONE
És una sopa a base de verdures tallades petites que normalment si posa arròs per fer un plat mes contundent i s'acompanya espolvorejada amb parmesà, és una recepta ideal per la gent que fa dieta perquè és baixa amb calories si teniu en compte de no posar-hi patata ni arròs.
Espero que us agradi! :-)

INGREDIENTS:
600 gr de verdures variades (jo li he posat, carabassó, mongeta Perona i pastanaga)
1 porro
1 ceba petita
40 gr d'oli d'oliva extra verge
1 litre d'aigua
sal

PREPARACIÓ:

1. Posem la meitat de les verdures a dins del vas i les trinxem 5 segons a velocitat 4. Retirem i reservem. Fem el mateix amb les verdures que ens queden i les reservem. (si voleu les podeu tallar a mà us quedaran mes regulars)

2. Ara posem la ceba, el porro i els trinxem 5 segons velocitat 4. Tot seguit afegim l'oli i l'ofeguem 3 minuts, varoma, velocitat 1.

3. Ara incorporem les verdures, l'aigua, la sal i programem 25 minuts, 100º, velocitat 1. Quan acabi posem en una sopera i servim. Si li voleu afegir un grapat d'arròs quan faltin 15 minuts per acabar el temps l'afegiu pel bocal.
Servim espolvorejada amb parmesà

BON PROFIT!

3 comentaris:

  1. Sana i bona, ideal per aquestes nits que comença a refrescar! Bon cap de setmana!

    ResponElimina
  2. Tú también has optado por hacerla la thermomix. Tiene una pinta fabulosa.

    Marisaenlacocina.blogspot.com.es

    ResponElimina
  3. mmm quina sopeta més bona, esperem que vingui aviat el fred i puguem començar a prendre més sopes, aquesta és ideal!! Petons

    ResponElimina

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.