divendres, 18 d’octubre del 2013
SOPA MINESTRONE
El Circulo Whole Kitchen en la seva proposta salada per aquest mes d'octubre ens invita a preparar un clàssic de la cuina Italiana: SOPA MINESTRONE
És una sopa a base de verdures tallades petites que normalment si posa arròs per fer un plat mes contundent i s'acompanya espolvorejada amb parmesà, és una recepta ideal per la gent que fa dieta perquè és baixa amb calories si teniu en compte de no posar-hi patata ni arròs.
Espero que us agradi! :-)
INGREDIENTS:
600 gr de verdures variades (jo li he posat, carabassó, mongeta Perona i pastanaga)
1 porro
1 ceba petita
40 gr d'oli d'oliva extra verge
1 litre d'aigua
sal
PREPARACIÓ:
1. Posem la meitat de les verdures a dins del vas i les trinxem 5 segons a velocitat 4. Retirem i reservem. Fem el mateix amb les verdures que ens queden i les reservem. (si voleu les podeu tallar a mà us quedaran mes regulars)
2. Ara posem la ceba, el porro i els trinxem 5 segons velocitat 4. Tot seguit afegim l'oli i l'ofeguem 3 minuts, varoma, velocitat 1.
3. Ara incorporem les verdures, l'aigua, la sal i programem 25 minuts, 100º, velocitat 1. Quan acabi posem en una sopera i servim. Si li voleu afegir un grapat d'arròs quan faltin 15 minuts per acabar el temps l'afegiu pel bocal.
Servim espolvorejada amb parmesà
BON PROFIT!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Sana i bona, ideal per aquestes nits que comença a refrescar! Bon cap de setmana!
ResponEliminaTú también has optado por hacerla la thermomix. Tiene una pinta fabulosa.
ResponEliminaMarisaenlacocina.blogspot.com.es
mmm quina sopeta més bona, esperem que vingui aviat el fred i puguem començar a prendre més sopes, aquesta és ideal!! Petons
ResponElimina