Bon dia,
Quants dies sense publicar res, avui us deixo el nostre dinar d'ahir, a casa som molt arrossers, és posar un plat d'arròs a taula i tothom està content, ja hi pots posar-hi el que vulguis que no li fan mai un lleig a un plat d'arròs o sigui que no tinc problema, aquesta recepta és del llibre de 101 arrossos amb Thermomix. Me'l vaig estar mirant amb carinyo i la foto d'aquesta recepta diu menja'm :-)
Per tant vaig posar fil a l'agulla i aquí en teniu el resultat, la recepta original porta gambes però quan era a la peixateria vaig veure aquests crancs i vaig canviar-los per les gambes, el pròxim dia i posaré les dos coses :-D
INGREDIENTS:
250 gr de cloïsses (les posem en remull amb aigua i sal perquè deixin anar la sorra)
250 gr de musclos
150 gr de cranc o gambes pelades
2 pastilles de brou de verdures
1 litre d'aigua
150 gr de ceba
1 gra d'all
40 gr d'oli d'oliva
80 gr de tomàquet triturat
1 mica de sal
pebre
250 gr d'arròs gra rodó
Julivert picat per decorar
PREPARACIÓ:
1. Netegem les cloïsses, els musclos i els posem juntament amb els crancs al recipient varoma, tot seguit posem el litre d'aigua al vas amb les 2 pastilles de brou de verdures i programem 15 minuts, varoma, velocitat 1. Posem el recipient varoma a sobre. Un cop cuit retirem i reservem.
2. Colem el caldo i el reservem, netegem el vas i posem la ceba, l'all i l'oli programem 4 segons velocitat 5. Tot seguit ofeguem 3 minuts, varoma, velocitat 1.
3. Afegim el tomàquet, la sal i el pebre i programem 5 minuts, varoma, velocitat 1. Afegim l'arròs i el brou reservat, programem 13 minuts, 100º, gir esquerra, velocitat cullera. Mentre traurem el musclos de les valves, les cloïsses les deixem senceres
4. Quan acabi el temps obrim el vas i afegim els musclos, les cloïsses, els crancs i tornem a programar 2 minuts, 100º, gir esquerra, velocitat cullera. Servim en una safata i posem el Julivert picat per sobre.
BON PROFIT!
Amb un arrosset així fas content a tothom a l'hora de dinar!!!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
si i tant a casa meva segur!
Eliminam'agrada molt l'arròs i si surt caldòs com el teu molt millor
ResponEliminaHola Lidia, la veritat es que surt boníssim!
EliminaMe l'apunto!!!!! M'estic imaginant l'oloreta!!!!!!
ResponEliminaPetons,
Olga
Molt be Olga a veure si te'l veig pènmjat al blog :-)
EliminaQuin ARRÒS!! (am majúscules)
ResponEliminaM'agrada moltíssim, sempre en menjaria però m'he de controlar jeje, i el teu té una pintassa!!
Molts petons
Gràcies Nuria
Elimina