dijous, 28 de novembre del 2013

ARRÒS AMB MARISC

Bon dia,
Quants dies sense publicar res, avui us deixo el nostre dinar d'ahir, a casa som molt arrossers, és posar un plat d'arròs a taula i tothom està content, ja hi pots posar-hi el que vulguis que no li fan mai un lleig a un plat d'arròs o sigui que no tinc problema, aquesta recepta és del llibre de 101 arrossos amb Thermomix. Me'l vaig estar mirant amb carinyo i la foto d'aquesta recepta diu menja'm :-)
Per tant vaig posar fil a l'agulla i aquí en teniu el resultat, la recepta original porta gambes però quan era a la peixateria vaig veure aquests crancs i vaig canviar-los per les gambes, el pròxim dia i posaré les dos coses :-D

INGREDIENTS:
250 gr de cloïsses (les posem en remull amb aigua i sal perquè deixin anar la sorra)
250 gr de musclos
150 gr de cranc o gambes pelades
2 pastilles de brou de verdures
1 litre d'aigua
150 gr de ceba
1 gra d'all
40 gr d'oli d'oliva
80 gr de tomàquet triturat
1 mica de sal
pebre
250 gr d'arròs gra rodó
Julivert picat per decorar

PREPARACIÓ:

1. Netegem les cloïsses, els musclos i els posem juntament amb els crancs al recipient varoma, tot seguit posem el litre d'aigua al vas amb les 2 pastilles de brou de verdures i programem 15 minuts, varoma, velocitat 1. Posem el recipient varoma a sobre. Un cop cuit retirem i reservem.

2. Colem el caldo i el reservem, netegem el vas i posem la ceba, l'all i l'oli programem 4 segons velocitat 5. Tot seguit ofeguem 3 minuts, varoma, velocitat 1.

3. Afegim el tomàquet, la sal i el pebre i programem 5 minuts, varoma, velocitat 1. Afegim l'arròs i el brou reservat, programem 13 minuts, 100º, gir esquerra, velocitat cullera. Mentre traurem el musclos de les valves, les cloïsses les deixem senceres

4. Quan acabi el temps obrim el vas i afegim els musclos, les cloïsses, els crancs i tornem a programar 2 minuts, 100º, gir esquerra, velocitat cullera. Servim en una safata i posem el Julivert picat per sobre.

BON PROFIT!






8 comentaris:

  1. Amb un arrosset així fas content a tothom a l'hora de dinar!!!

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  2. m'agrada molt l'arròs i si surt caldòs com el teu molt millor

    ResponElimina
  3. Me l'apunto!!!!! M'estic imaginant l'oloreta!!!!!!
    Petons,
    Olga

    ResponElimina
    Respostes
    1. Molt be Olga a veure si te'l veig pènmjat al blog :-)

      Elimina
  4. Quin ARRÒS!! (am majúscules)
    M'agrada moltíssim, sempre en menjaria però m'he de controlar jeje, i el teu té una pintassa!!
    Molts petons

    ResponElimina

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.