Deliciós aquest pastís!! :-)
Aquest va ser el nostre dinar de diumenge i si us dic de veritat va sortir de restes de coses que tenia per la nevera, una massa de pasta de full, carn picada, restes de formatge etç
El resultat ens va encantar o sigui que apunto la recepta al blog per poder-la tenir a mà cada vegada que la necessiti perquè us asseguro que no serà l'última jejeje
INGREDIENTS:
1 Massa de pasta de full
1 ceba mitjana
1 gra d'all
30 gr d'oli d'oliva
500 gr de carn picada barrejada o de vedella
1 Cullerada d'herbes provençals
1 cullerada de concentrat de tomàquet
sal i pebre al gust
100 gr de formatge ratllat
1 ou batut
PREPARACIÓ:
Precalentem el forn a 200º
1. Posem la ceba juntament amb l'all i l'oli a dins del vas, la ratllem 3 segons a velocitat 4. Tot seguit programem 7 minuts, temperatura varoma, velocitat 1, sense posar el cubilet perquè evapori l'aigua.
2. Afegim la carn picada, les herbes provençals, sal i pebre al gust, el tomàquet concentrat i programem 10 segons, gir esquerra, velocitat cullera.
3. Posem la massa en un motlle prèviament untat i li tallem les vores sobrants que ens serviran per fer l'enreixat de sobre, punxem amb una forquilla la base i repartim la carn per sobre.
4. Sense rentar el vas ratllarem el formatge 10 segons a velocitat 7, el posem per sobre la carn i amb la massa de full restant li fem un enreixat, pintem amb l'ou batut i la posem a coure al forn durant 20 minuts.
Un cop cuit retirem deixem refredar una mica i desmotllem. Servim acompanyat d'una amanida i ha llepar-se els dits!!
BON PROFIT!
Me ha encantado tu receta y con tu permiso la voy a hacer.Gracias por dar ideas.Enhorabuena por tu blog
ResponEliminaGracias a ti y bienveniada, me alegro que te guste!
ResponEliminaUn beso
Quina bona pinta aquest pastís, Judith!
ResponEliminaHola Marina, gracies i benvinguda!
EliminaAquests pastisssos estàn bonìssims, t'ha quedat genial
ResponEliminaMuas
Hola Judit
ResponEliminaQuina seria la mida aproximada del motlle?
I el forn has encès dalt i baix, només a baix o l'aire?
Gràcies pels teus bons consells.
Paquita