dimecres, 21 d’octubre del 2015

COCA DE CARBASSA I POMA


Hola!!
Mireu quina coca de carbassa tant guapa que vaig fer, la vaig treure del llibre "de viaje con Thermomix" m'encanta aquest llibre perquè tot són receptes internacionals, aquesta recepta és americana "Pumpkin Cake" de fet és tradició menjar-lo el dia d'acció de gràcies que és el tercer dijous de novembre. Ells cuinen molt el Pumpkin pie en que és diferencien doncs el cake ja ho diu el nom és un "bizcocho" pa de pessic i el pie és una base normalment de pasta de full i l'omplen de puré de carbassa i fornejat "pie" vol dir cuit al forn.
Espero que us agradi tot i que a casa no els hi va acabar de convèncer a mi personalment em va encantar!

INGREDIENTS:
300 gr de carbassa a talls
200 gr de poma sense cor tallada a quarts (amb pell)
150 gr de flocs de civada
100 gr de panses
1 cullerada de canyella en pols
1/2 cullerada de nou moscada
100 gr de sucre morè ( la recepta en porta 380 gr) per mi és excessiu
5 ous
150 gr d'oli de girasol
200 gr de farina
1 culleradeta de bicarbonat
Cobertura:
240 gr de sucre
50 gr de mantega
60 gr de formatge cremós (tipus philadelphia)
10 gr de suc  de llimona
50 gr de nous per  decorar

PREPARACIÓ:

Escalfarem el forn a 180º dalt i baix

1. Posem la carbassa i la poma al vas, ratllem 10 segons velocitat 5. Afegim els flocs de civada, les panses, les espècies, els ous i l'oli, remenem 10 segons, gir esquerra, velocitat 4.

2. Afegim la farina i el bicarbonat i remenem 10 segons, gir esquerra, velocitat 4. Posem la mescla dins un motlle rodó d'uns 28 cms i a fornejarem 50 minuts aprox un cop cuit el retirem del forn,  el deixem refredar del tot i desmotllem

3. Ara farem la cobertura, amb el vas ben sec posem el sucre i el ratllem 30 segons, velocitat 10, ens té de quedar molt fi.

4. Afegim la mantega, el formatge i el suc de llimona, remenem 30 segons, velocitat 4. Escampem per sobre la coca, decorem amb les nous partides i reservem a la nevera.

BON PROFIT!



1 comentari:

  1. M'apunto el llibre!!! Ha d'estar molt bé!!! I aquest pastís, també!!!
    Petons,
    Olga

    ResponElimina

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.