dijous, 5 de novembre del 2015

CODONYAT



Tardor!!
Per mi la millor estació de l'any, pels colors que té l'estany i pels seus fruits, castanyes, codony, carbassa, moniato uffff no podria parar de dir-vos coses que m'agraden d'aquesta època de l'any, és poden fer tantes receptes diferents i bones que avui en comparteixo una amb vosaltres. Us ensenyaré a fer un bon codonyat amb el nostre Thermomix, és mes net, fàcil i t'estalvies d'estar remenant i controlant que no és cremi a més en podeu fer grans quantitats que es conserva durant molt de temps, així en podreu gaudir durant una bona temporada.
¿A qui no li agrada un bon codonyat amb formatges? Aquí en teniu la recepta, gaudiu-la!! :-)

INGREDIENTS:
500 gr de codony net i tallat a daus (amb pell, renteu-lo bé)
1 llimona pelada sense gens de pell blanca
500 gr de sucre

PREPARACIÓ:

1. Posem tots els ingredients a dins del vas i ho ratllem 20 segons a velocitat 5. Tot seguit programem 30 minuts, 100º, velocitat 4.

2. Quan faltin 10 minuts per acabar programem temperatura varoma per espesseir. Posem en motlles i ho deixem refredar del tot. Si el voleu conservar per temps, guardeu-lo en un lloc fresc i sec a dins d'una llauna.

BON PROFIT!!

Nota:  A casa ens agrada menjar el codonyat acompanyat de formatges, fruita i fruits secs. 







1 comentari:

  1. Si, una molt bona recepte i facil de fer.
    Amb tot, si primer poseu els codonys al forn fins que estiguin tovets i els peleu després, surt mes gustós i els petits trosets de pell no molesten al paladar.

    ResponElimina

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.