dijous, 22 de març del 2018
AMANIDA DE POP
Bona Tarda!!
Estem a Quaresma i la tradició ens diu que hem de consumir peix, durant 7 setmanes cada divendres. Ja sé què avui en dia ningú ho segueix, però penso què és una bona opció per introduir mes peix a la nostra dieta, avui us deixo aquesta recepta molt fàcil, molt ràpida i molt bona. De petita la menjava i m'encantava, avui versionada a la meva manera us la presento perquè la pugueu disfrutar aquests dies.
Que tingueu un bon Ram!!
INGREDIENTS:
200 gr de pop cuit tallat a rodelles
200 gr de gambes cuites pelades
100 gr de pebrot verd tallat a trossos
100 gr de pebrot vermell tallat a trossos
200 gr de ceba a quarts
80 gr d'oli d'oliva extra verge
25 gr de vinagre
1 culleradeta de sal
PREPARACIÓ:
1. Posem el pebrot verd, el vermell, la ceba, l'oli, la sal al vas i triturem 5 segons a velocitat 4. Aboquem en un bol i afegim el pop i les gambes, ho remenem bé i ho deixem reposar una estona a la nevera.
BON PROFIT!!
Nota: Podem substituir el pop per llamàntol cuit, les gambes per surimi, si la deixeu reposar d'un dia per altre, serà molt més bona perquè els verdures hauran deixat anar tot el liquid i el sabor serà més intens. També la podem aromatitzar amb herbes o afegir-hi enciam.
Es important que les verdures tinguin la mateixa mida perquè el triturat quedi mes uniforme.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Lovely recipe. Thank you and keep writing more
ResponEliminaThanks for explaining Judith. I really enjoyed your blog Thanks for sharing such an informative post.
ResponEliminaclipping path
clipping path
clipping path
clipping path
car photo editing