Bona Tarda!
Avui us deixo una deliciosa salsa de ceps, ideal per acompanyar carns i pasta.
Ja fa temps que la tinc penjada al blog aquesta recepta però l'he anat modificant fins trobar el punt que mes ens agrada, espero que la disfruteu molt i us serveixi per qualsevol ocasió!
Bon profit!
INGREDIENTS:
50 gr de ceps secs
200 ml d'aigua calenta
1 ceba gran
30 ml d'oli d'oliva
200 gr de nata per cuinar o llet evaporada
30 ml de conyac
sal i pebre blanc
PREPARACIÓ:
1. Posem a hidratar els ceps amb l'aigua calenta uns 30 minuts. Mentre prepararem la resta d'ingredients
2. Posem la ceba tallada a quarts juntament amb l'oli i triturarem 3 segons a velocitat 5. Tot seguit sofregirem 10 minuts, 120º, velocitat 1.
3. Escorrem els ceps sense llençar l'aigua, els afegim al vas amb la ceba i sofregim 5 minuts, 120º, velocitat 1.
4. Incorporem el conyac i sense posar el cubilet programem 1 minut, 120º, velocitat 1, per afavorir l'evaporació de l'alcohol
5. Afegim els 200gr nata, 100 ml de l'aigua d'hidratar els ceps, sal i pebre, programem 10 minuts, 100º, velocitat 1.
6. Ara triturem 30 segons a velocitat 8. Si us agrada mes fina tritureu a velocitat 10.
BON PROFIT!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.