dilluns, 25 de juny de 2018

RATATOUILLE


Bona tarda!!
Després de molt dies de no publicar, torno amb aquesta fantàstica recepta, ideal per l'estiu per aprofitar les verdures de temporada, ideal per acompanyar, carns o peix, també com a plat únic, us animo a provar-les perquè són delicioses!!!
Aquesta recepta la podreu trobar a Cookiddo.es a la col.lecció "DE CINE"

INGREDIENTS:
Base:
2 gra d'all
julivert fresc
220 gr de ceba tallada a quarts
100 gr de pebrot verd net i tallat
100 gr de pebrot groc net i tallat
100 gr de pebrot vermell net i tallat
200 gr de tomàquet pera
50 gr d'oli d'oliva extra verge
1 branca de Farigola fresca (sinó seca)
1 fulla de llorer
1 culleradeta de sal
1 culleradeta de sucre
Verdures:
2 tomàquets pera tallats a rodelles
1 carbassó tallat a rodelles
1 albergínia tallada a rodelles
Vinagreta:
50 gr d'oli d'oliva
20 gr de vinagre balsàmic
1 pessic de sal
Farigola fresca

PREPARACIÓ:

1.Posem els alls, el julivert, la ceba, els pebrots, el tomàquet de la base al vas, afegim l'oli i trossegem 6 segons a velocitat 4.

2. Afegim el llorer i la farigola i sofregim 10 minuts, 120º, gir esquerra, velocitat cullera (TM31 temperatura, varoma)

3. Incorporem el sucre i la sal i sense posar el cubilet, programem 10 minuts, varoma, gir esquerra, velocitat cullera. Un cop cuit retirem del vas i ho posem a dins una safata de terrissa per anar al forn.

Escalfem el forn a 200º

4. Mentre anem posant les verdures sobreposades una sobre l'altre i intercalades a la safata.

5. Posem al vas els ingredients de la vinagreta, l'oli, el vinagre, la sal, la farigola i barregem 20 segons a velocitat 4. Posem 3 cullerades a sobre les verdures reservades, cobrim la safata amb paper vegetal i la posem al forn a coure 40 minuts aproximadament

6. Un cop cuites, li afegim la resta de vinagreta i servim

BON PROFIT!!




1 comentari:

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.