dimecres, 22 d’agost del 2018

Mini entrepans de sobrassada i mel


Hola!!!
Després de tornar de vacances,  avui torno amb aquesta deliciosa recepta ideal per picar,  per un berenar, per emportar a la platja, de pícnic etç
Amb ingredients molt normals i fàcils de trobar, segur que moltes teniu mel a casa i sobrassada probablement també :-) queden molt bé acompanyats d'un bon vi blanc.
En definitiva és un aperitiu molt fàcil de fer ideal per emportar i amb molt poc temps invertit per preparar.
Us animo a fer-la!!



INGREDIENTS:
300 gr de sobrassada ibèrica
60 gr de mel
16 talls de pa de motlle ( tipus bimbo)
8 talls de formatge Havartti
50 gr d'espinacs baby frescos

PREPARACIÓ:

1. Posem la sobrassada al vas juntament amb la mel i programem 20 segons a velocitat 4. Retirem del vas i anem xucant una cara del pa, li posem el formatge a sobre i les espinacs, tapem amb un l'altre tros de pa i els tallem en forma de triangles


BON PROFIT!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.