dijous, 18 d’octubre de 2018

MAGDALENAS de NATA amb OLI D'OLIVA


Bona tarda!!!
Que bones aquestes magdalenes, les vaig fer amb farina d'espelta i oli d'oliva, de les millors que hem provat i pugen moltissim, ja ho podeu veure a la foto, me la va recomanar  l'Angels una clienta de Thermomix, són ideals per esmorzar o berenar. M'agrada  quan una clienta em recomana una recepta, provar-la de seguida  i aquí en teniu el resultat, per cert aquesta foto m'encanta la llum que té, era un dia al matí aprofitant els últims dies d'estiu que ens entrava el solet per la finestra de la cuina. Fa quatre dies que plou i ja l'anyoro :-)
Som-hi i bona festa!

INGREDIENTS: 24 unitats
350  gr de farina d'espelta
1 sobre de llevat químic
4 ous
250 gr de sucre
La pell d'una llimona ratllada
100 gr de nata 35% matèria grassa
250 gr d'oli d'oliva
Sucre per espolvorejar

PREPARACIÓ:
1. Posem la farina i el llevat químic al vas, tamisem 30 segons a velocitat 3. Retirem i reservem.

2. Posem la papallona, els ous i el sucre, programem 7 minuts, 37º, velocitat 3.

3. Afegim la llimona ratllada i programem 6 minuts, velocitat 3. Aquest cop sense temperatura.

4. Afegim la nata i l'oli d'oliva, barregem 3 minuts, velocitat 2.

5.Retirem la papallona i afegim la farina, remenem una mica amb l'espàtula i programem 5 segons a velocitat 6. Posem la massa dins una màniga pastissera perquè ens sigui mes fàcil repartir-la pels motlles.

Escalfem el forn a 200º.

6. Omplim el motlle de magdalena fins a 3/4 parts, deixem reposar la massa 10 minuts, mentre el forn s'escalfa.

7. Espolvoregem amb una mica de sucre a sobre de cada magdalena i les posem a coure al forn 12-14 minuts.Un cop fredes ja ens les podrem menjar

BON PROFIT

Nota: És conserven 10 dies dins un pot hermètic

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.