divendres, 23 de juliol del 2010
COCA DE TOMÀQUETS CHERRY
Aquesta coca de tomàquets la vaig veure al blog de la Canecositas i em va agradar molt l'idea, tot i que jo li he canviat algún ingredient la seva finalitat és la mateixa, un sopar ràpid, bo, sa... aprofitant els productes de temporada en aquest cas els tomàquets.
INGREDIENTS:
1 paquet de massa brisa ( la meva del lidl)
1 paquet de formatge ratllat de tres gustos (tres colors)
1 pot de crema de llet de 200 gr
2 ous
sal i pebre
2 paquets de tomàquets cherry
orenga
PREPARACIÓ:
Precalentem el forn a 200º
1. Posem la massa en un motlle rodó i punxem la base amb una forquilla.
2. Ara i posem el formatge ratllat pel cim ben escampat per tota la superfície
3. Posem els ous i la crema de llet en un vol ho salpebrem i remenem amb una forquilla fins veure-ho ben integrat.
4. Aboquem aquesta mescla al cim del formatge, i anem posant els tomàquets cherry partits per la meitat per sobre, espolvoregem amb orenga.
5. La posem a coure al forn 25 minuts.
6. La deixem refredar i desmotllem.
Nota: Si la deixeu a la nevera d'un dia pel altre encara és mes bona.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Que bona, i que bonica!!
ResponEliminaAra sempre busquem coses per tenir preparades i no haver de cuinar a l'hora de sopar, jejej!
PTNTS
Dolça
Qué vistosa queda, me encanta!!!! Lo de guardarla un día en la nevera lo veo difícil ¿nooooo?
ResponEliminaUn besito
Que maca que t'ha quedat!!! a mi m'agraden tant els tomaquets cherrys.
ResponEliminaPren nota.
Bon cap de setmana
Un petonet
Ep !
ResponEliminaQue bona, um per sopar em vindria de gust.
Petonets.
Núria
Qué rica! yo también la vi allí y la tengo guardadita para hacerla! ahora viéndotela a ti me la terminas de recordar mmm como me está apeteciendo jajaj
ResponEliminaBesitos
M'encantaaaaa, els tomquets cherry em pirren, es alguna cosa malaltissa!
ResponEliminaQueda preciosa i el millor, ha de ser boníssima, a mi també m'encanten els cherry.
ResponEliminaPetonets i bon cap de setmana
t'ha quedat un coca riquíssima de Tomatito
ResponEliminamolt desitjable
petons guapa
Preciosa, tinc una base de pasta brisa a la nevera i em sembla que ja sé com la cuinaré!!!
ResponEliminaUna idea genial per als sopars d'estiu!
ResponElimina