dimecres, 10 d’agost del 2011
LLIMONADA "Madrileña"
Qui és resisteix a una bona llimonada???
Ara que per fi a arribat la calor és el moment de gaudir d'aquesta refrescant beguda. Avui us presento una versió diferent a l'original espero que us agradi!!!
Font: LLibre cuina regional Thermomix Comunidad Madrid
INGREDIENTS:
1 litre de vi blanc
100 gr de sucre
1 pal de canyella
2 llimones
1 litre d'aigua
2 sobres de gasesosa (el tigre)
1 poma
PREPARACIÓ:
1. Un dia abans posarem el vi amb el 100 gr de sucre en una gerra i el pal de canyella, remenem i ho deixem reposar 12 hores.
2. Posem les llimones enteres amb pell a dins del vas amb el litre d'aigua, posarem la thermomix en posició de vas tancat i premerem el botó turbo fins que a la pantalla ens surti el núm. 2, a continuació afegim els dos sobres dobles de gaseosa i remenem amb l'espàtula. Posem el cistellet a dins del vas i colem la llimonada a la gerra que teniem reservada amb el vi.
3.Pelem i tallem una poma la posem dins la gerra i servim.
Aprofito per dir-vos que amb aquesta recepta participo en la recopilació de receptes que fan les noies del blog mèmories d'una cuinera
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Refrescante y muy apetecible. En casa nos gusta más el vino banco que el tinto así que para nosotros es todo un acierto.
ResponEliminaUn besito
te ha quedado genial que rica y con vino blanco, super novedoso para mi. Bss.
ResponEliminaAsí me gusta que os guste, en veranito ese tipo de bebidas van geniales!
ResponEliminaQuina bona idea, llimonada amb vi blanc. M'agrada.
ResponEliminaPetonets
Segur que ha de ser boníssima!
ResponEliminaUna abraçada.
Judith quina beguda tan bona per beure fen aquesta calor.Fins aviat.
ResponEliminaostres Judith! quina versió més fresqueta!!! ideal per un soparet a la fresca, no??? Moltíssimes gràcies per particpar guapa! petonets
ResponEliminaLa canyella amb la poma m'agrada molt així que segur que m'agradaria la teva llimonada.
ResponEliminaMoltíssimes gràcies per participar.