dimecres, 27 de maig de 2009

ESPAGUETIS AL PESTO



Aquesta recepta és d'aquelles ràpides que hem de tenir sempre a mà amb 15 minuts tens el dinar enllestit hi ha més boníssim.



INGREDIENTS: ( per 4 persones)

1 gra d'all

50 gr de fulles fresques d'alfàbrega

30 gr de pinyons

150 gr d'oli d'oliva

50 gr de parmesà

sal

400 gr d'espaguetis

PREPARACIÓ:

Posem aigua a bullir amb sal i courem els espaguetis 8 -10 minuts a gust del consumidor. Mentre anirem preparant la salsa pesto.

Posarem el parmesà, els pinyons, el gra d'all i les fulles d'alfàbrega al vas i triturarem 20 segons velocitat 7.

Afegim l'oli d'oliva i una culleradeta de sal i tornem aprogramar 20 segons a velocitat 7.

Colem els espaguetis i ho barregem tot i llestos per menjar.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.