Aquesta recepta és d'aquelles ràpides que hem de tenir sempre a mà amb 15 minuts tens el dinar enllestit hi ha més boníssim.
INGREDIENTS: ( per 4 persones)
1 gra d'all
50 gr de fulles fresques d'alfàbrega
30 gr de pinyons
150 gr d'oli d'oliva
50 gr de parmesà
sal
400 gr d'espaguetis
PREPARACIÓ:
Posem aigua a bullir amb sal i courem els espaguetis 8 -10 minuts a gust del consumidor. Mentre anirem preparant la salsa pesto.
Posarem el parmesà, els pinyons, el gra d'all i les fulles d'alfàbrega al vas i triturarem 20 segons velocitat 7.
Afegim l'oli d'oliva i una culleradeta de sal i tornem aprogramar 20 segons a velocitat 7.
Colem els espaguetis i ho barregem tot i llestos per menjar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.