diumenge, 21 de març del 2010

PASTÍS DE XOCOLATA


Aquest pastís el vaig preparar pel Sant de la Sandra que és el dia 20 de març i també per celebrar el dia del pare. Com que tant a un com a l'altre els i agrada molt la xocolata em vaig decidir per aquest pastís que el vaig veure al blog de l'Alicia de Canecositas, que si no el coneixeu us el recomano. Us he de dir que li he canviat algún ingredient i que l'he preparat mes al nostre gust.
INGREDIENTS:
100 gr de galetes maria
50 gr de mantega temperatura ambient
500 ml de nata
120 gr gr de xocolata negre
1 paquet de flam per 4 persones
50 gr d'avellanes torrades triturades
200 ml de nata per decorar
PREPARACIÓ:
1. triturem les galetes uns segons a velocitat 7, afegim la mantega i remenem uns segons mes a velocitat 7. Forrem un motlle amb film i posem les galetes fent pressió amb una cullera, reservem a la nevera.
2. Triturem la xocolata uns segons amb el turbo, afegim les avellanes i triturem 10 segons a velocitat 10. Incorporem la nata, el sobre de flam i programem 10 minuts, 100º, velocitat 4. Aboquem aquesta mescla sobre la base de galetes i la deixem refredar perquè ens cualli.
3. Desmotllem i la decorem amb nata montada. Per montar la nata posem les papallones, els 200 gr de nata ben freda (jo la poso uns minuts al congelador abans de montar-la) i una cullerada de sucre glaç, programem velocitat 3 i 1/2 sense posar temps, anem controlant per el bocal quan veiem que no esquitxa i ens queda enganxada a les parets del vas, ja estarà montada, s'ha d'anar molt amb compte perquè si ens passem ens quedarà mantega.





12 comentaris:

  1. Ostres nena amb lo xocoadicte que soc jo!! A més a més ams avellanes...rotllo nocilla mmmmhhh!!! Quina salivera!!! Cap a la llista... Petonets

    ResponElimina
  2. Si la recepta és de la Canelona, és èxit garantit però si tu dius que ho és ja tenim l'excusa perfecta per fer-lo. Salut i petons.

    ResponElimina
  3. Aquest pastís l'he fet un parell de vegades i ha agradat molt. Felicitats a la Sandra!!

    ResponElimina
  4. Un pastís per a xocoaddictes total, xoco a tope!!!!
    Segur que tant la Sandra com el pare van quedar encantats amb el pastís ;)

    ResponElimina
  5. A casa segur que agrada, amb el que ens agrada la xocolata!!! l'he guardat. Gràcies
    Petonets

    ResponElimina
  6. Qué rico este pastel, Judith, enhorabuena pq te ha quedado sensacional y el corte se ve de lujo, se me hace la boca agua ajajja. besitos y feliz día guapa.

    ResponElimina
  7. Moltes gràcies a totes, si us agrada la xocolata no deixeu de provar-lo us encantarà.

    ResponElimina
  8. Em sona molt, com si l'hagués fet... però no n'estic molt segur. M'ha sonat especialment l'ús del flam en pols, diria que l'havia fet servir en un pastís farcit de profiterols (la glòria del llaminer, a veure si el repeteixo i li faig fotos).

    ResponElimina
  9. elle est sublime et divine cette tarte au chocolat, j'en prends note car j'adore

    ResponElimina
  10. Especial per als amants de la xocolata! M'agrada!
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  11. senzillament deliciosa! qui no la voldria per postres?
    pt!

    ResponElimina
  12. ¿Qué ven mis ojitos? ¡¡CHOCOLATE!!
    Me la apunto.

    besos.

    ResponElimina

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.