Sóm un grup les dels viatges, que sempre fem trobades (nomès dones) aquesta vegada era per celebrar que ens havía vingut a visitar l'Esther una companya que per motius de feina va tenir de marxar a Ciudad Real, i entre totes la vam obsequiar amb un sopar casolà, tothom va portar una cosa preparat per ella.
INGREDIENTS:
150 gr de galetes maria
70 gr de mantega
100 gr de xocolata negre
100 gr de xocolata amb llet
50 gr de d'avellanes
500 gr de llet
60 gr de sucre
1 sobre de cuallada royal
Melindros secs per decorar
Maltessers (Galetes petites farcides de xocolata)
INGREDIENTS:
1. Triturem les galetes uns segons a velocitat 7, afegim la mantega i remenem uns segons mes a velocitat 7. Forrem un motlle desmotllable amb paper film, i farem una base amb les galetes presionant amb el cubilet. Deixem refredar a la nevera.
2. Ara ratllarem les avellanes, uns 10 segons a velocitat 5-10. Afegim les xocolates i les ratllem 10 segons a velocitat 5-10.
3. Incorporem la llet, el sucre, el sobre de cuallada i programem 7 minuts, 90º, velocitat 4.
4. Aboquem sobre la base de galetes i la deixem refredar a la nevera un mínim de 4 hores.
5. Un cop freda la desmotllem i ja la podrem decorar partint els melindros i posant-los al voltant del pastís, els lliguem amb una cinta de decoració per poder-los aguantar i posem els maltessers al cim.
olá!!parabéns!!sua fã do brasil,gostaria de receber as atualizações.deste blog.maravilhoso,
ResponEliminaadvogada_-juridico@yahoo.com.br
Ummmmmmmmmmm vaya pinta rica la de este pastel,se me hace la boca agua nada mas ver las fotos ¡¡¡necesito un trocito!!!jejejejej besos
ResponEliminaNoia... t'has lluit amb aquest pastís!
ResponEliminaPer que no el pr4esentes al concurs de receptes de xocolata de che que bo?
Mmmmmmmmmmmmm,,,
i jo amb amanidetes...ains!!
Mua!
Wowwww, t'ha quedat sensacional!!!! I a més boníssim
ResponEliminaPetonets
Aquests pastissos freds que es quallen amb el sobret de quallada Royal són super resultaons, oi? Fàcils de fer i queden boníssims!
ResponEliminaM'encanta la presentació que has fet amb els melindros ;)
DELIZIOSOOOO!!! Complimenti, è un dolce che lascia a bocca aperta!
ResponEliminaLa presentació és xulíssima i ficar-hi la cullera deu ser MASSA!!!
ResponEliminaWuaua!!!
ResponEliminaque maca que t'ha quedat....
La Núria té raó...per que no la presentes al concurs Che que bo!!!
un petonet
Hummmmmmmmmmmm que booooooooooooooooooooooo
ResponEliminaMe encanta!! ay señor que me cae la baba mientras escribo el comentario pensando en las fotos!!!
Siiii preséntala al concurs de Che que bo!!!
Mil besitos guapa
Noies us tindré de fer cas miraré al blog che que bo, perquè amb els comentaris que m'heu deixat no em queda cap altre opció, sino em sentiré culpable de no haver-ho fet.
ResponEliminaQue maravillaaaaaa, suerte en el concurso, me llevo un trocito y te mando un besito y me quedo de paseo por tu maravillosa cocina.
ResponEliminaMe encantan estas tartas cercadas. Esconden un secreto muyyyyyyyy dulce.
ResponEliminaBesos.
Segur que aquests sopars són una delícia! i més amb aquest postre que vas fer. T'ha quedat preciós i te un aspecte boníssim!!
ResponEliminaMolts petons
Maeeeeeeeeeee del amor hermoso wapa me tienes babando to el teclao ,con lo que me gusta el xocolate ummmmmmmmmm seguro estaba de muete lenta.
ResponEliminaBicos mil.
Otra receta riquíiiima para el concurso de Carol. Muchísima suerte! Besitos. Cris.
ResponEliminaQue xulo! Si el fas a dins d'un motlle desmuntable, no pots fer aguantar els melindros amb el farcit? Sigui com sigui, amb el llaç queda una canya :-)
ResponElimina