diumenge, 11 de març del 2012

BARRETES DRAC




Bon dia!!!
Quants dies sense publicar, perdoneu però he estat molt liada a la feina i em feien falta hores per cuinar, fotografiar i publicar.
Avui us deixo aquesta barra de pa amb forma de drac la vaig veure pel You Tube és molt fàcil de fer i un bon esmorzar per començar bé el dia amb molta energia!!
La massa és una de molt ràpida que només necessita un llevat i per fer aquests tipus de pans elaborats va molt bé perquè és de molt bon treballar i no s'enganxa gens.
Que passeu un bon diumenge jo us asseguro que a casa de moment el començarem esmorzant aquestes barretes tant originals!!


INGREDIENTS: ( per 4 barretes de 200 gr cada una)

300 gr d'aigua
25 gr de llevat
500 gr de farina de força
5 gr de sucre
10 gr de sal

PREPARACIÓ:

1. Posem l'aigua a dins del vas i la templarem 1 minut, 37º, velocitat 2. Li afegim el llevat fresc i programem 4 segons a velocitat 4.

2. A continuació i afegim la farina, el sucre i la sal, amassem 2 minuts, velocitat espiga. Retirem la massa del vas i la treballem sobre una superfície enfarinada. Posarem un plat sobre la tapa del Thermomix apretarem la funció balança i farem 4 boles de 200 ge cada una. Les estirarem i li donarem la forma. (us deixo un pas a pas )

Precalentem el forn a 200º mentre les barretes van llevant.

3. Les posem a coure 20 minuts a 200º.

BON PROFIT!!!








10 comentaris:

  1. Hi tant que es una bona manera de començar bé el diumengue esmorzant aquestes barretes tan divertides i que a més han de ser bonissimes:
    petons

    ResponElimina
  2. Que divertides aquestes barretes, i amb el pas a pas semblen fàcils i tot ;)
    Petonets i bona setmana!!

    ResponElimina
  3. Una barra bien original tiene que estar muy rica¡¡ Un besazo, Teresa

    ResponElimina
  4. Hola Judith! t'ha quedat molt maca i és cert que és molt fàcil de fer. A mí m'encanten els pans xinesos, son senzills, molt gustosos i un pel dolcets i els trobo boníssims. I aquesta traça que tenen per fer filigranes amb les mases em deixa ben admirada. En tinc un de preparat, no d'aquests, sino hanamaki, i sembla mentida quan els veus treballar, quines preciositats fan amb un trocet de massa!

    molts petons, maca.

    ResponElimina
    Respostes
    1. I tant els pans xinesos són una passada fan art amb les mans!!

      Elimina
  5. Quin pa més divertit que t'ha quedat!
    Una manera de fer pa diferen.
    Una abraçada Judith.

    ResponElimina
  6. Ostres, quina forma més original i divertida! M'agrada! :)

    ResponElimina
  7. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  8. ei, Judit: ahir per sopar vaig provar aquestes barretes, em van quedar molt cruixents, ens van agradar tant que m'ha semblat que t'ho havia de dir, gràcies per la recepta! Petons

    ResponElimina

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.