dimecres, 21 de març del 2012

COCA DE XOCOLATA AL MICROONES



Ahir era el Sant de la Sandra la meva petita, volia fer-li una coca però no disposava de gaire temps, o sigui que vaig recórrer al microones que amb un plis plas tens una coca ràpida i bona!!!
Aquesta recepta és millor menjar-la d'un dia per altre perquè guanya en gust, però acompanyada d'unes fruites està deliciosa!!

INGREDIENTS:

150 gr de xocolata fondant
125 gr de mantega
125 gr de sucre
3 ous
50 gr de farina
fruita per decorar

PREPARACIÓ:

1. Posem la xocolata al vas i la ratllem amb el turbo un segons. Li afegim la mantega i programem 2 minuts, 50º, velocitat 3.

2. Incorporem el sucre, els ous i la farina, programem 20 segons a velocitat 3. Posem la massa en un motlle de corona o de plum-cake.

3. Ara la posarem a coure al microones 3 minuts a màxima potencia quan pari el deixem reposar a dins 5 minuts passats aquests 5 minuts tornem a programar 3 minuts + a màxima potencia, la deixem reposar 5 minuts a dins del microones. Retirem i la deixem refredar abans de desmotllar.
Decorem al gust!!

BON PROFIT!!


25 comentaris:

  1. Aquesta recepta es fantàstica per un día que tens ganes d'alguna cosa dolça però no et ve de gust ficar-t'e a la cuina tota la tarda.
    Petonets

    ResponElimina
  2. Una recepta súper rapida, que suposo que també es pot preparar sense la thermomix !!!!
    Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. I tant que si de fet la recepta la vaig treure d'un llibre de cuina amb microones, per tant és posa la mantega i la xocolata en un vol i és fon al micro es barreja amb la resta d'ingredients i es posa a coure al micro...

      Prova'la!!!

      Elimina
  3. Quina coco més bona i més rapida de fer:
    Felicitats a la teva filla !!!

    ResponElimina
  4. Un dolce golosissimo, cotto in modo originale!

    ResponElimina
  5. Felicitats a la Sandra! Devia ben disfrutar amb aquesta coca que estic veient...

    ResponElimina
  6. Judith, felicitats a la teva filla!!
    Quina coca de xocolata més bona i ràpida, tan de fer com de menjar, jeje
    Un petó, guapa!!

    ResponElimina
  7. Mira que me gustan estas cosas al microondas, con un color a chocolate irresisitble y el toque frutal de primavera.
    Un besito

    ResponElimina
  8. Quina bona pinta! I a mès de xocolata...
    Felicitats amb retard a la teva filla.
    Records.

    ResponElimina
  9. Menudo bizcocho más rico y al micro. me gusta. besitos y buen finde guapa

    ResponElimina
  10. Una receta senzilla però boníssima1 Ens ha agradat especialment el comentari que has fet de què amb la fruita encara estava més bona. Esque a ESfruita ens agrada molt la fruita i la verdura! De fet, som una botiga online de fruites i verdures de qualitat. I et convidem a què entris a la nostra pàgina web per conèixer els nostres productes: www.esfruita.com


    Nosaltres avui al bloc d'ESfruita proposem un porc amb fruits vermells. T'animem a entrar-hi i fer-hi una ullada! www.esfruita.com/assessorem/porc-rostit-amb-fruits-vermells

    També et volíem informar de què si cliques "m'agrada" a la pàgina de Facebook d'ESfruitafacebook.com/Esfruita tindràs un 5% de descompte en la primera compra a més a més del fuet de regal per la primera compra. I amb una compra superior a 30€, et regalem una ampolla d'Oli de Pau.

    ResponElimina
  11. Me encantan este tipo de recetas. Además con el molde que has usado y la decoración de frutas queda preciosa, que habitualmente es el problema que tienen las cocas al microondas, que no quedan bonitas. Pero esta tuya, además de fácil y rápida ha quedado preciosa.

    ResponElimina
  12. Em sembla increïble que aquesta coca surti del microones!!!!!
    petonets i bon cap de setmana

    ResponElimina
  13. Ahir el vaig fer i amb un pim-pam un pastís boníssim. Gràcies per les receptes que passes.

    ResponElimina
  14. S'assembla al pastís exprés al microones, però en lloc de fer-ho amb xocolata, es fa amb Colacao (o Nesquik). Al contrari que aquest, però, l'altre s'ha de menjar en qüestió de minuts, ja que quan es refreda queda que sembla de suro!

    ResponElimina

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.