dimecres, 2 de maig del 2012

KRINGEL ESTONIA - BRIOIX TRENAT




Hola a tothom, quants dies sense deixar-vos res per veure ni per fer...em tindreu de perdonar però em falten hores!!!!!
Aquest brioix em va encantar la seva presentació tot i què la recepta no és l'autèntica, aquesta concretament és una massa de brioix que tenim al llibre "Pan y bolleria" de Thermomix que a mi sempre em resulta molt bona i fàcil de manejar, una altre cosa que vaig canviar va ser el farcit en realitat va amb una crema de mantega i canyella en pols però jo el vaig farcir de panses i perletes de xocolata, una delícia!!!
Si teniu algun compromís i no sabeu que portar per sorprendre feu aquesta recepta què és molt fàcil.
Espero que el disfruteu tant com nosaltres!!!

INGREDIENTS:

150 gr de llet
50 gr de mantega
3 rovells
25 gr de llevat fresc
400 gr de farina de força
50 gr de sucre i un pessic de sal
25 gr de mantega fosa per untar
Perletes de xocolata i panses per farcir


PREPARACIÓ:

1.Posem la llet al vas juntament amb la mantega i programem 1 minut, 37º, velocitat 2.

2.Afegim el rovells i el llevat fresc i remenem 10 segons a velocitat 2.

3. Incorporem la farina i el sucre i amassem 2 minuts, velocitat espiga. El deixem reposar a dins del vas fins que dobli el seu volum.

4.Un cop a llevat l'estirem amb un corró i el deixem rectangular, el pintem amb la mantega i el farcim amb les panses i les perletes de xocolata, ara anirem cargolant-la com si féssim un braç de gitano, el tallarem pel llarg sense arribar a l'últim extrem i l'anirem trenant un sobre l'altre, un cop arribeu al final li donem forma de corona i el pintem amb mantega mireu fotos.  El deixem llevar a la safata del forn.

5. Precalentem el forn a 180º

6.Posem el brioix a coure 25-30 minuts depèn de cada forn i ja estarà llest per menjar!!

És un berenar deliciós!!


15 comentaris:

  1. que maco que ha quedat! felicitats, m'agrada la idea d'afegir-hi panses

    ResponElimina
  2. I tant que deu ser un berenar deliciós!! I un esmorzar també!!! Recepta apuntada!!! Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Així m'agrada que preneu nota i el poseu en pràctica!

      Elimina
  3. M'agrada molt treballar les masses ,a tu et queden genials.
    I m'agrada molt els enllaços que ens deixes.
    Gràcies per tot Judith.

    ResponElimina
  4. T´ha quedat perfecte. Jo el tinc a pendents i em fa una mica de respecte. Hauré de perdre-li la por. M´animaré. Petons,

    ResponElimina
  5. T'ha quedat preciós i es veu una feinada... però és que ha d'estar deliciós! no me'n podré estar masses dies, ho provaré ben aviat!

    ResponElimina
  6. Animeu-vos què és molt fàcil!!!

    ResponElimina
  7. Hola Judith, Te quedó genial el brioch, pero tiene que ser dificil darle esa forma, me encanta tu blog, voy a darme una vueltita a ver que más cosas ricas haces
    Petonets princesa

    ResponElimina
  8. JUDITH CARIÑO...YO TAMBIEN HE ESTADO MUCHAS VECES TENTADA A USAR ESTA RECETA Y RELLENAR Y TU RELLENO ME HA ENCANTADO, TIENE QUE QUEDAR DELICIOSO Y ADEMAS TE HA QUEDADO MUY BONITO!!!

    BESOS,

    ResponElimina
  9. Ostres Judith!! Quin vici de briox... i amb aquest farcit ja deu ser la bomba!! molt millor que el de crema de mantega... dónde va a parar!! jeje
    Un petonàs, guapa!!

    ResponElimina
  10. no m'estranya que us agradés Judith!!! té una pinta impressionant. petonets

    ResponElimina
  11. Qué rico!!! yo lo hice hace poco y me gustó, además es tan divertido de hacer. La masa no me resultó muy sabrosa, creo que esta receta tuya cpn las yemas lo será más.
    Un besito

    ResponElimina
  12. Es igual que no sigui l'original, es boníssim i amb un aspecte genial!!!!!!
    Petonets

    ResponElimina
  13. Que xulo! Tinc el llibre per casa, serà qüestió de provar-lo aquest cap de setmana :-)

    ResponElimina

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.