Aquest cap de setmana he celebrat el meu aniversari i he tingut gent a dinar a casa, o sigui que us aniré penjant receptes de tot el què vaig fer.
Aquestes palmeres salades són molt fàcils i molt bones, et solucionen un aperitiu i unes postres en un moment. També vaig fer la versió dolça amb sucre però no vaig tenim temps de fotografiar-les que ja se les havien cruspit!!
INGREDIENTS:
1 base de pasta de full del Lidl
50 gr de sobrassada
20 gr de vi blanc
20 gr de mel
PREPARACIÓ:
Precalentem el forn a 180º
1. Posem la sobrassada, el vi i la mel a vas, remenem 20 segons a velocitat 3. Obrim la base de full i posem la crema de sobrassada per sobre anem plegant cap un costat i l'altre.Les deixem sobre la safata del forn i amb el cubilet les aplanem una mica.
2. Les posem a coure15 minuts al forn. Retirem i servim.
Nota: Per fer la versió dolça encara és més fàcil posem sucre sobre la base, passem el corró perquè ens quedi enganxat, anem plegant la massa i posant sucre a sobre. Tallem i aplanem.
Moltíssimes felicitats Judith! Més val tard que mai, oi?? petonets
ResponEliminaSi moltes gràcies!!
EliminaQué ricas!! Yo las he hecho pero como piruletas, están geniales. Besos.
ResponEliminaPiruletas y como las haces??
EliminaMira que estan bones... amb la pasta de full i qualsevol cosa que hi posis dins!
ResponEliminaPetonets!
si la pasta de full et dona molt de joc!
EliminaSon todo una tentacion, tanto en dulce como salado
ResponEliminaBss
Pues si dolores estan riquisimas de todas maneras!
EliminaUna bona manera de començar la celebració, per molts anys!
ResponEliminaGràcies MªAngels
EliminaOi que són molt fàcils de fer??? Jo les faig amb paté d'oliva, amb paté de tonyina o d'anxova.......
ResponEliminaPetons,
Olga
Si Olga i lo millor es que de totes maneres són bones, dolçes, salades..
EliminaBoníssimes, faciletes i sempre et fan quedar bé, tant en dolç com en salat!
ResponEliminaPTNTS
DOlça