divendres, 20 de juny del 2014

FLAM DE PLÀTAN


Hola!!:-)
Ja tenim el cap de setmana aquí i també  la calor!!
A casa el plàtan és una fruita que ens agrada a tots però que passa quan fa molta calor, què amb dos dies estan ben madurs i ningú se'ls menja pe tant avui us deixo aquest postre d'aprofitament per donar sortida als plàtans madurs que ens queden a la fruitera, espero que us agradi i que passeu un bon cap de setmana!!

INGREDIENTS:
3 Plàtans madurs
100 gr de sucre
300 gr de llet
200 gr de nata
1 sobre de quallada royal
caramel líquid pel motlle

PREPARACIÓ:

1. Posem la llet, la nata, el sucre al vas i programem 6 minuts, 90º, velocitat 1.

2. Afegim els plàtans i el sobre de quallada i programem 3 minuts, 90º, velocitat 4. Caramelitzem el fons d'una flamera i posem la barreja a dins, la deixem refredar i quallar a la nevera un mínim de 4 hores. Desmotllem i servim!

BON PROFIT!!


4 comentaris:

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.