dimecres, 23 de setembre del 2015
SOPA D'AU
Bones!
Avui és el primer dia de tardor hi ha casa ja donem per inaugurada la temporada de cremes i sopes, aquest any ens hem estrenat amb aquesta crema d'au, molt bona i reconfortant el vespre és quan mes bé se'ns posa.
Aquesta recepta l'he tret de la col.lecció especial pollastre de la plataforma de receptes on-line.
Espero que us agradi!
INGREDIENTS:
2 Ous durs ( per ratllar per sobre)
2 porros grans tallats a rodelles
1 pastanaga gran tallada en 3 trossos
1 gra d'all
50 gr d'oli d'oliva
800 gr d'aigua
1 pit de pollastre sense pell tallat a trossos
2 pastilles de brou de pollastre
20 gr de Conyac
Julivert per decorar
PREPARACIÓ:
1. Posem el porro, la pastanaga, l'all i l'oli al vas, triturem 3 segons a velocitat 5. Tot seguit sofregim 6 minuts, 120º, velocitat 1. (TM31 temperatura varoma)
2. Incorporem 400 gr d'aigua i triturem 30 segons a velocitat 10. Afegim el pollastre a trossos, els 400 gr d'aigua que falten i les pastilles de brou. Programem 25 minuts, 100º, velocitat 1.
3. Afegim el conyac i programem 2 minuts, 100º, velocitat 3. Servim decorada amb l'ou ratllat i el julivert picat.
BON PROFIT!!
Nota: és una sopa molt contundent serveix de plat únic.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
MMmmm....ha de ser molt bona!!!
ResponEliminaPetons,
Olga
Hola Olga
EliminaSi es molt bona i el millor de tot es que ens serveix de plat únic, ja que és molt complerta
Gràcies x la teva visita!
Xiqueta... Refà del fred i ressuscita un mort!!!
ResponEliminaNosaltres encara no hem inaugurat la temporada, però quan ho fem t'asseguro que la tastarem
Ptnts
Dolça
Gràcies Gloria!
EliminaHola! Una recepta bonissima. Pero, et volia fer una pregunta. El pollastre es deixa a a la sopa en el momento de servir? Si es aixi, haura de ser tallat molt petit i sense os, no? Gracies per les teves receptes
ResponEliminaHola Maite, benvinguda!
EliminaOstres si perdona no ho he posat, el pollastre és sense ós ni pell tallat a trossets petits, però quan afegim el conyac ho triturem a velocitat 3, ja et quedarà més petit.
Espero que t'agradi molt!!