dimecres, 28 de setembre del 2016

FLAM de CAFÈ al VAROMA



Hola!!
Comenceu a treure el varoma de l'armari que li donarem ús amb aquesta recepta. Farem un flam una recepta que agrada a totes les cases, ràpida, fàcil i molt bona al ser 100% natural.
Us animo a provar-la perquè no serà l'últim cop que la prepareu :-)

INGREDIENTS:
200 gr de llet condensada
200 gr de llet evaporada
2 ous
2 cullerades de cafè soluble (tipus nescafé)
Caramel liquid
6 Flameres d'alumini

PREPARACIÓ:

1.Posem la llet evaporada, la llet condensada, els ous i el cafè soluble al vas, barregem 15 segons a velocitat 4. Caramelitzem el fons de les flameres i aboquem la mescla a dins, tapem amb paper d'alumini i reservem a dins el varoma. En podeu posar 2 a baix i 4 a dalt

2. Ara posem 1litre d'aigua al vas, tapem col.loquem el varoma a sobre i programem 30 minuts, varoma, velocitat 1. Retirem el varoma i els deixem refredar

BON PROFIT!

Nota: Vaig aprofitar per coure els flams quan feia una crema de verdures, per tant us animo a fer-ho així, quan cuineu una salsa de tomata o una sopa poseu els flams a sobre i augmenteu la cocció a 30 minuts, també poseu temperatura varoma encara que la recepta us indiqui 100º, no patiu que no us quedareu sense aigua, sempre en cau del residual del varoma.





5 comentaris:

  1. Realment no el faig servir massa el Varoma.
    Una molt bona proposta
    Ptnts
    Glòria

    ResponElimina
  2. Realment no el faig servir massa el Varoma.
    Una molt bona proposta
    Ptnts
    Glòria

    ResponElimina
  3. Prenc bona nota! No li trec el màxim rendiment al varoma!
    Petons,
    Olga

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Olga
      Li pasa a molta gent, espero que amb aquesta recepta totes gaudiu del varoma perque te un munt de possibilitats!

      Elimina

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.