dimarts, 2 de novembre del 2010

GALETES DE VAINILLA

Aquest fi de setmana, ha sigut molt mogut, entre l'aniversari de la Sandra, també el de la meva germana, tot sants i la castanyada...
El meu forn no ha parat de treballar i jo tampoc!!!
Aquestes galetes les vaig fer juntament amb els panellets per portar el dia de la castanyada famíliar (tota una tradició) la meva germana s'ocupa del boniatos i les castanyes, jo dels panellets i algún pastís per celebrar els aniversaris ( a casa de dos en dos) i la resta de la família porten ratafia, o sigui que fem degustacións perque hi han opinións per tots els gustos, que si la teva es massa dolça, que si altre és massa seca, que si predomina mes una herba que altre...en fi, espero poder celebrar moltes mes castanyades ja que ens ho passem molt bé.

INGREDIENTS:

100 gr de sucre
20 gr de sucre vainillat
400 gr de farina de rebostería
250 gr de mantega a temperatura ambient
1 ou
100 gr de xocolata fondant

PREPARACIÓ:

1. Posem els sucres al vas i els pulveritzem 20 segons velocitat 5-10.
2. Afegim la resta dels ingredients i remenem 20 segons velocitat 6. Reservem la massa a la nevera uns 15 minuts perquè ens agafi cos.
3. Precalentem el forn a 180º
4. Anem estirant la massa deixant-la de mig centimetre de gruix i l'anem tallant amb els motlles de les galetes, (amb les restes de la massa torneu a fer una bola i l'estireu) les posem a la safata del forn, on previament i haurem posat paper vegetal i les posarem a coure 10-12 minuts.
5. Un cop fredes les banyem amb xocolata que l'haureu fos al microones i les deixem refredar a la nevera perquè la xocolata ens quedi pressa. Un cop la xocolata està pressa no fa falta guardar-les a la nevera, mentre estiguin en un lloc fresc n'hi ha prou.

Espero que us agradin tant com a nosaltres!!!










17 comentaris:

  1. Las miro y las remiro y cada vez me dan más ganas de morder la pantalla.

    Besos.

    ResponElimina
  2. Bonísimes i a més maquíssimes!!!!
    Petonets

    ResponElimina
  3. Te han quedado buenísimas, me copio la receta con tu permiso. Saludos.

    ResponElimina
  4. Te quedaron muy lindas las galletitas. Seguro que estàn riquísimas también.
    besitos,

    ResponElimina
  5. Si! estan muy ricas y ademas són muy faciles de preparar y salen un montón!!!

    ResponElimina
  6. TE han quedado muy bonitas además de riquísimas seguro. besitos y feliz día.

    ResponElimina
  7. Són una cucada aquestes galetes! Me les apunto, amb aquesta forma de cor són molt maques!

    ResponElimina
  8. Aquestes galetes tenen un aspecte realment deliciós! t'han quedat molt cuques! em sembla una idea genial per compartir amb els panellest!!
    Molts petons

    ResponElimina
  9. Que ricas y que bonitas estas galletas!!! Te han quedado de lujo.
    Un besiño.

    ResponElimina
  10. Són precioses!, m'apunto la forma de presentar-les, no hi ha com tenir bon gust!Una abraçada.

    ResponElimina
  11. De moment, t'han quedat molt boniques!!! i per els ingredients que porta segur que estan molt bones.

    un petonet

    ResponElimina
  12. Un fin de semana buenísimo, con el horno encendido y sacando estas cosas tan ricas, me encanta!!!
    Un besito

    ResponElimina
  13. la ringrazio molto per la vostra luce, io sono stato innamorato di questi biscotti sembrano fantastiche! Continuo la ricetta per fare e con il vostro permesso sto seguendo nel blog
    migliaia besossss

    ResponElimina
  14. Qué monada de galletas y si encima está tan ricas como se ven, yo un par, por favor.
    Un beso.

    ResponElimina
  15. holaaaaaaaaaaaaaaaa que biennn puedes visitarme siempre que queiras yo encantadisima :) jo no encuentro el traductor de tu blog y no me entero de una que no sé catalan :( besinessss

    ResponElimina

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.