Hola a tothom!!!
Em tindreu de disculpar que aquests dies públiqui tant poc, com moltes ja sabeu em dedico al mòn de l'estètica i aquests dies per mi és temporada alta hi ha molta feina (i que duri) entre comunións, casaments, batejos i la revetlla de Sant Joan que ja la tenim aquí a la cantonada....
Per això avui us deixo una recepta molt ràpida, fàcil ja que no disposo de massa temps i molt bona.
Espero que la disfruteu tant com nosaltres, bon cap de setmana!!!!
INGREDIENTS:
1 base de pasta de full millor rectangular (lidl)
Ametlla làminada o en granet
Unes perletes de xocolata (opcional) (la recepta original nomès porta ametlles làminades)
Crema del farcit:
300 gr de llet
2 ous
100 gr de sucre
1 culleradeta de aroma de vainilla o sucre avainillat
30 gr de maizena
Per cubrir:
20 gr de nata líquida
1 rovell d'ou
PREPARACIÓ:
1. Farem la crema pastissera posant tots els ingredients a dins del vas i programant 6 minuts, 90º, velocitat 4. La deixem referedar una miqueta en un vol tapat amb film transparent perquè no s'ens formi crosta.
2. Precalentem el forn a 200º
3. Forrarem la safata del forn amb paper vegetal, agafarem la pasta de full i la partirem per la meitat pel llarg. La posem sobre la safata del forn i escampem la crema pel cim, ara amb l'altre meitat de la massa cubrim la crema i amb una forquilla sellem la massa de les vores perquè no s'ens obri al coure'la.
4. Barrejarem la nata i el rovell en un vol. Pintarem la superfície de la coca i posarem l'ametla en granet i les perletes de xocolata, la posem a coure al forn un 18-20 minuts si veièm que és torra molt ràpid la tapem amb paper d'alumini, perquè acabi de coure.
BON PROFIT!!!
QUe bona Judith !!!! Auest tipus de coca m'encanta, me la menjaria a totes hores mmm
ResponEliminapetonets
Aquestes coques no fallen mai, molt bona.
ResponEliminaMuas!
Quina bona pinta que té¡¡¡ La veritat es que amb la pasta de full sempre acertes . T'ha quedat genial ¡¡ Igual te la copio .
ResponEliminaPetons
Mamma mia! E' golosissima!
ResponEliminaQue rica¡¡¡ Me encantan estas cocas¡ Un fuerte abrazo, Teresa
ResponEliminaBona recepta per a una coca deliciosa!!!
ResponEliminaMi marido es un apasionado de la crema pastelera así que no te cuento lo que le va a gustar esta coca.
ResponEliminaBesos.
Un clàssic sensacional que té l'èxit assegurat. Sant Joan ja està aquí mateix!
ResponEliminaCarai Judith ,ja veig que trevallem en el mateix ram .Aquesta recepta amb pasta de full i crema no pot fallar .Una abraçada
ResponEliminaMolto particolare questa ricetta, non conosco :) ciao
ResponEliminaT'ha quedat fantàstica! me n'emporto la recepta perr la revetlla de dijous!
ResponElimina