Aquesta recepta la vaig preparar el dissabte a la classe de cuina amb Thermomix que vaig fer a Ca la Flora, va agradar moltíssim és una recepta que sorprèn bastant ja que la gent no acostuma a fer servir el Thermomix com a liquadora, i és una pena perquè amb molt poca estona tens 2 litres de suc natural sense embrutar pràcticament res. Des de aquí a l'altre costat de la pantalla us animo a totes les que sou usuàries d'aquest magnífic robot de cuina a preparar aquests tipus de suc que és boníssim!!!
INGREDIENTS:
2 taronges pelades sense gens de part blanca
1 llimona també pelada sense gens de part blanca
2 kiwis pelats i partits
1 poma vermella gran pelada i partida en 4 talls
1 pera pelada i partida
2 pastanagues pelades
100 gr de sucre
500 ml d'aigua
8 glaçons i uns quants mes per posar a la gerra (opcional)
PREPARACIÓ:
1. Posem les pastanagues a dins del vas i les ratllem 5 segons al 5.
2. Afegim la resta de la fruita, 100 gr de sucre i 8 glaçons, programem 30 segons velocitat 5.
3. A continuació programem 2 minuts velocitat 10. Quan acabi el temps li afegim 500 ml d'aigua i ho remenem uns segons a velocitat 3. Aboquem en una gerra i servim
BON PROFIT!!
Nota: És important posar-hi els glaçons quan triturem perquè el motor té tendencia a escalfar quan està tanta estona triturant, i al ser un suc sempre ens queda més frequet per consumir de seguida.